Ahogy ígértem, újabb és újabb részeit mutatom be az értékesítési folyamatnak, most pedig bebizonyítom, hogy a hideghívásnál minden indított telefonnal pénzt keresel!

1. FELEJTSD EL AZ ELADÁST!

Amikor vadidegenek odalépnek Hozzád az utcán, hogy vegyél ezt-azt tőlük, hánynak mondasz igent? Ugye, hogy szinte 0!!!
Te is ezt csinálod nagyon sok esetben! Hívogatod a vadidegeneket, és megpróbálsz eladni! INKÁBB EGYEZTESS IDŐPONTOT!
A CÉL A BEJUTÁS LEGYEN, NE AZ AZONNALI ELADÁS!

15171243_1330088843697680_4155106859336300876_n.jpg

2. PRÓBÁLJ MEG EGYEDI LENNI!

Szerinted hányadik vagy aznap vagy azon a héten? Gondold el, hogy akinek Horváth József a neve (és ezért elnézést), azt hány ügynök és értékesítő keresi nap mint nap. Te legyél az üde színfolt! Tudj meg valami kis pluszt, amit fel tudsz használni! Oldd a feszültséget természetességgel és egyszerűséggel, és mellőzd a nyakatekert mondatokat! Ja, és pluszban: NE KÉRDEZD, HOGY ZAVAROD-E! HÁT PERSZE, HOGY ZAVAROD! Majd, ha nagyon tolakodó vagy, szól, hogy hívd vissza, de ne adj okot a lecsapásra!

3. MAX MÁSFÉL PERC!

Nincs mit ehhez hozzáfűzni! Ne a Bűn és bűnhődést kezdd el olvasni a leendő ügyfelednek! SOKKOLD GYORSAN, HOGY HATÁSOS MARADJ! Mire egy hosszú összetett mondat végére érsz, már kitalálta, hogyan rázzon le!

4. KERESS PÉNZT A TELEFONHÍVÁSOKKAL!

Vezesd a saját statisztikád! Tudnod kell, hogy hány indított hívásból sikerült időpontot egyeztetni, majd abból mennyinél született üzlet! Ha néhány hónapig vezeted a statisztikád, akkor látni fogod, hogy a keresetedhez hány db sikeres üzlet kellett, ahhoz hány időpont, amit hány db indított telefonhívással értél el! Pl.: ha 300.000 Ft-ot akarsz keresni, amihez 20 üzlet kell, amihez 45 időpont kell, amihez 200 telefon kell, akkor 1.500 Ft-ot kerestél hívásonként! Nem túl bonyolult ugye? 🙂

A legfontosabb pedig, hogy DARÁLD! EZEK NEM AJÁNLÁSOK, VAGY TUTI CÍMEK, HANEM ISMERETLEN EMBEREK, AKIKRŐL SEMMIT SEM TUDSZ! SOSEM A TE HIBÁD, HA ELUTASÍTANAK! 2 HÓNAP MÚLVA SZERENCSÉD LEHET NÁLUK!

Sosem tudhatod, hogy nem éppen a következő indított hívással kötöd életed üzletét!
Na gyerünk telefonálni! 🙂

MENŐ HIDEGHÍVÁS A BRÓKERARCOKBÓL
https://www.youtube.com/watch?v=bXre0K6dw6g

Bullshit helyett...

INGYENES E-BOOK!

Töltsd ki neved, és email címed, hogy azonnal megkapd a 8 Dolog, Ami Megöli Az Üzleted e-bookot!

Gratulálok! Sikeresen feliratkoztál!