Ahogy ígértem, újabb és újabb részeit mutatom be az értékesítési folyamatnak, most pedig megmutatom, hogyan töltöm meg a naptáram!

1. SOSEM HITTEM ABBAN, HOGY ELŐRE EGYEZTETNI JÓ DOLOG!
Megkövezhettek (meg azt is tudom, hogy ezt tanítják), de nálam mindig az működött, ha az időpont nagyon közeli dátumra esik! Gondolj csak bele! A megcélzott ügyfeled idejét megszerzed, mert nagyon jól telefonáltál! Ezután nem szabad gondolkodási időt hagyni, mert az ügyfelek a saját hülyeségeikkel beszélik tele a fejüket, és már gondolkodnak is, hogyan mondják le az időpontot!
EGYEZTESS MÁR AZNAP DÉLUTÁNRA, VAGY MÁSNAPRA!
Legyél határozott, és verd bele, hogy a Te időd is fontos, így feljebb pozicionálod magad!
15288455_1333342006705697_1905973419854223874_o.jpg
apropó lemondani időpontot

2. EGY NAGY TÚRÓS KUTYAFÜLÉT MONDJÁK LE,
EGYSZERŰEN CSAK NEM FOGADNAK!
Beírod a naptáradba az időpontot, kimész hozzá, és egyszerűen nem fog fogadni. Mit vesztettél: kiesett az az időpont, kiesett sok másik lehetséges időpont, és még az az idő is, amikor másik időpontot egyeztethetnél! HÍVD AZ ÜGYFELET A TALÁLKA ELŐTT IS, MERT A TE IDŐD SOKKAL ÉRTÉKESEBB!

3. EMELD FEL MAGAD, LEGYÉL HATÁROZOTT!
“Ööö, mikor alkalmas Önnek?” Neeeeee! SOHA NEM ALKALMAS! “Ma délután 2 körül otthon van? 15 percre elmegyek Önhöz…” Te diktáld a tempót, mert különben az ügyfél adja el Neked, hogy nincs ideje Rád!

4. LEGFONTOSABB: VIDD A CÍMANYAGOD MAGADDAL MINDENHOVÁ!
Tegyük fel bebuksz egy tárgyalást! Ha nincs nálad semmilyen telefonszám, akit felhívhatsz, akkor buktál 1-2 órát, és az ezzel járó bevételt! De Te ennél sokkal furfangosabb lehetsz! ÉN VISZEM MAGAMMAL A CÍMANYAGOMAT MINDENHOVÁ! Ha lemondták, akkor életbe lép az 1-es pont, mely szerint minden erőmmel megpróbálok szerezni másik ügyfelet AZONNAL! “Kedves XY! Most vagyok itt, most tudok menni Önhöz!” MŰKÖDIK! Próbáld ki!

PAKOLD TELE AZT A NAPTÁRAT ANNYIRA, HOGY NE MARADJON HELY LEMONDÁSRA SEM, ÉS KÖVETKEZHET VÉGRE A TÁRGYALÁS… 😉

Bullshit helyett...

INGYENES E-BOOK!

Töltsd ki neved, és email címed, hogy azonnal megkapd a 8 Dolog, Ami Megöli Az Üzleted e-bookot!

Gratulálok! Sikeresen feliratkoztál!