Mondhatnám, hogy gyártom magamnak a konkurenciát, de kicsit nagyképű lennék! 🙂 Én is inspirálódom folyamatosan, ezért szeretném, ha ismernéd az alábbi 3 személyt. Igyekeztem olyanokat hozni, akik nem jönnek szembe minden értékesítési témában ld. Brian Tracy, Dale Carnegie, őket már alapnak tartom!

 

1. Grant Cardone

moneyadvice.jpg

Már az életútja is lenyűgöző az ingatlanokkal és értékesítéssel foglalkozó amerikai dollármilliomosnak. 25 éves korában drogproblémái voltak, és majdnem halálra is verték, de onnan felfelé ívelt a karrierje. Amolyan “Jockey Ewing” figurát képvisel az üzletben, ami nagy löketet adhat Neked, hiszen az aggresszív stílusa Téged is felspannol. Számtalan könyve van, és nagyon aktív Facebook oldala, Youtube csatornája. Engem nagyon tud motiválni!

Miért érdemes követned?

Konkrét számításokat végez a csatornáin, élőben csinál hideghívásokat (ezt én is tervezem, csak sok a jogi akadály), és rendszeresen hasonlóan nagy üzletemberekkel jelentkezik be élőben a Facebookról. INGATLANOSOKNAK KÖTELEZŐ! Angol tudás szükséges! 
Itt követheted: Facebook

2. Gary Vaynerchuk

pp91412.png

Gary-t több okból is érdemes követned. Egyrészt Fehéroroszországból vándorolt az USA-ba, másrészt hihetetlen lendület van a csávóban. Körülbelül 50 millió dolláros vagyonnal rendelkezik, és ontja magából a tartalmakat. Facebook oldalán az előadásaiból is láthatsz részleteket. Valamint itt megnézheted azt, amikor Grant Cardone-nal beszélgettek! Zseniális!

Miért érdemes követned?

Nyersen és őszintén beszél az üzletről, és motivációban nagy segítséget tud adni, amikor már a tizenötödik telefont vágják rád. Angol tudás szükséges!
Itt követheted: Facebook

3. Kasza Tamás

photo.jpg

Aki volt már Kasza Tamás tréningen, az tudja, hogy nagyon gyakorlatias. Kevés bullshit, sok hasznos tanács. Én személy szerint, azért is kedvelem, mert a legfontosabb területtel foglalkozik: a lezárással. Tudjátok már? Nincs lezárás, nincs bevétel. A világ minden pontján tartott már tréningeket, tehát nem csak itthon elismert. Az ő tanácsaival kicsit a konkurens értékesítők elé kerülhetsz.

Miért érdemes követned?

Gyakorlatiasan kapsz tanácsokat arról, hogyan tudod a lezárást megkönnyíteni, rutinszerűvé tenni. Könyve is van lezárás témában.
Itt követheted: Facebook

 

Bullshit helyett...

INGYENES E-BOOK!

Töltsd ki neved, és email címed, hogy azonnal megkapd a 8 Dolog, Ami Megöli Az Üzleted e-bookot!

Gratulálok! Sikeresen feliratkoztál!